Kontakta oss:
Leif Nilsson, info@skilsmassa.com.


Om sidan

Skilsmassa.com är en hemsida som bara handlar om skilsmässa. Fokus ligger på den juridik, känslor, barn, tips och forum.

Jag som driver hemsidan är av uppfattningen att en skilsmässa helst bör undvikas om det inte föreligger speciella skäl. Speciellt om det finns minderåriga barn i äktenskapet. Men trots detta försöker jag att presentera en så objektiv framställning som möjligt. Till min hjälp har jag en expert på familjerätt och flera väldigt duktiga skribenter.

När det kommer till den psykologiska aspekten av en skilsmässa måste ni ta informationen på Skilsmassa.com med en nypa salt. Varken jag eller skribenterna är utbildade psykologer. Jag har dock ett genuint intresse i hur barn handskas med/upplever en skilsmässa. Texterna inom detta ämne har oftast en källhänvisning/länk till ursprungsinformationen. Kontrollera gärna.

Har ni tips, förslag eller någon text ni vill att vi ska publicera så tar vi tacksamt emot dessa. Hör av er till info @ skilsmassa. com (utan mellanrum). Intresserad av att ha en reklambanner på skilsmassa.com? Hör av dig så diskuterar vi pris.

Expert på familjerätt svarar på frågor i mån av tid. Skickar ni en fråga godkänner ni automatiskt att frågan och svaret får publiceras på Skilsmassa.com.

 

OBS! Vi ansvarar inte för eventuellt felaktig information på hemsidan. Ni uppmanas att alltid kontakta en jurist för hjälp med er skilsmässa.